Wij zijn ADC

Net even anders

Alfa Delta is opgericht in 1998 als detacheerder voor financiële professionals. In 2004 hebben we hét grootste Nederlandse inkoopadviesbureau Compendium overgenomen en werden we ADC. We hebben onze kracht bewezen in de realisatie van inkoop- en kostenbesparingen, de optimalisatie van processen en het behalen van efficiencyvoordelen. Met onze integrale en kritische blik op bedrijfsprocessen realiseren onze opdrachtgevers grote verbeteringen in hun resultaten. Vanaf 2006 heten we dus ADC Performance Improvement. 
 
Bij ADC PI vinden we cijfers heel belangrijk. Maar het gaat ons eigenlijk meer om de mensen. Dat zijn de mensen bij onze opdrachtgevers die verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsresultaten. De mensen die er hun brood verdienen en trots zijn op hun werk. De mensen die samen het kapitaal van uw onderneming vormen. Onze eigen mensen ook, waar we veel van vragen en die van ons de ruimte krijgen om creatief te zijn. 
 
Zo zijn we geworden tot wat we zijn: een adviesbureau dat net even anders te werk gaat dan u gewend bent, zonder poeha of dure overhead, met passie voor mensen en gericht op resultaat.