Wij zijn ADC

 

Teamspelers

De mensen van ADC hebben iets te zeggen. Recht door zee en een beetje eigenzinnig houden we onze opdrachtgevers een spiegel voor: zó kan het anders, effectiever, slagvaardiger, goedkoper. We zijn teamspelers. Alle expertise die we in huis hebben zetten we in om met u de prestaties van uw bedrijf te verbeteren.

 

Maaike Schuil

Managing Consultant

 

"Denk groot, start klein en acteer snel!"

Bij de verschillende bedrijven en bij mensen die ik ontmoet, zie ik regelmatig hetzelfde fenomeen terugkeren: men ziet wel dat prestaties verbeterd kunnen worden, maar krijgt het niet voor elkaar dit ook te realiseren. Reden is vaak dat ze alleen het einddoel zien en niet weten waar te beginnen, of ze zien zoveel dat het overzicht en prioritering ontbreekt. Ondertussen verandert er niets.

Mijn uitdaging is om mensen en organisaties te helpen dit probleem op te lossen. Ik begin met het creëren van overzicht van de huidige situatie en inzicht in de ruimte voor verbeteringen. Om ze vervolgens te begeleiden om ook daadwerkelijk snel de stappen te zetten naar de verbetering van het resultaat. De positieve energie die door het gezamenlijk behalen van resultaten ontstaat, motiveert mij om elke dag weer groot te denken.


Terug naar overzicht

MaaikeSchuil.jpg
Functie: Managing Consultant
E-mail: m.schuil@adcpi.nl