Werken bij ADC

Veel en steeds weer leren

Werken bij ADC betekent dat je kiest voor werk waarin je je talenten benut, verder ontwikkelt, nieuwe dingen uitprobeert en vooral veel en steeds weer leert. Wij ondersteunen je daarbij met het Talent Ontwikkel Programma TOP!

TOP! bestaat uit 3 onderdelen:

YTP

Het Young Talent Program laat onze startende junioren kennis maken met de beginselen van het consultancyvak en van de onderscheidende ADC werkwijze.

ATP

Het Advanced Talent Program is het vervolg op YTP en geeft de junioren nog meer handvatten om het werk van consultant op professionele wijze bij onze klanten in de praktijk te brengen.

Na het volgen van YTP en ATP beschikken de consultants over vaktechnische en persoonlijke basisvaardigheden die doorgroei mogelijk maken naar positie als een ervaren consultant en vervolgens naar de functie van projectleider of specialist.

STP

Het Senior Talent Program is het vervolg op ATP. STP is vooral gericht op de verdere ontwikkeling van meer specialistische vakkennis, van de individuele talenten en persoonlijke vaardigheden en het behalen van persoonlijke doelen.

TOP! wordt actief begeleid door onze HR-afdeling in samenwerking met directie, leidinggevenden en alle medewerkers van ADC.