ADC performance improvement transport & logistiek

 

Ruimte voor innovatie

De sector transport en logistiek groeit weer en recente economische verwachtingen geven ondernemers een positief gevoel. Tegelijkertijd liggen er ook grote uitdagingen.

Investeringen in innovatie zijn noodzakelijk om te kunnen blijven aansluiten bij de groeiende wensen van zowel bedrijven als consumenten. De financiële ruimte om verder te kunnen optimaliseren ligt dichterbij dan u denkt.

ADC Performance Improvement biedt u een integrale aanpak waarbij kritisch gekeken wordt naar processen, inkoop en organisatie inrichting. Door het structureel optimaliseren van deze drie elementen zijn ook in uw onderneming aanzienlijke kosten te besparen. Dit betekend een verbeterde kostenstructuur en het creëert financiële ruimte voor investeringen in innovatie. Daarnaast zal de wendbaarheid van uw organisatie vergroten waardoor u ontwikkelingen in de markt sneller om kunt zetten in kansen.

Karakteristiek voor onze aanpak is dat we verder gaan dan analyse, wij gaan voor zichtbare verbeteringen in uw onderneming. Daarom werken wij vanaf het begin zeer nauw samen met klanten. Zo kunnen we de specifieke kennis van de klant te combineren met onze expertise op het gebied van procesoptimalisatie en inkoop.

ADC PI helpt u graag om ook uw onderneming wendbaar en daarmee toekomstbestendig te maken, met een lagere kosten, efficiënte processen en een effectieve organisatie inrichting.

Wij bieden: 

§  een scherpe blik op processen, inkoop en organisatie inrichting

      §  inzicht in het optimalisatie potentieel

      §  implementatiekracht – het realiseren van optimalisaties

      §  onze verbintenis aan meetbare resultaten