Wij zijn ADC

De ADC PI-garantie

We scheppen niet graag op, maar voor de kwaliteit van onze mensen maken we een uitzondering. Al onze mensen zijn stuk voor stuk bijzonder sterk in hun vak. We hebben experts in huis op het gebied van accountancy, financieel management, recht, inkoop. Die kennis bundelen we in een team dat past bij de opdracht en bij de opdrachtgever.

Om ons werk goed te kunnen doen, leren we onze opdrachtgevers graag goed kennen. We doen grondig onderzoek naar mogelijke oplossingsrichtingen. Onder de streep staat altijd een product waar wij achter staan en waar u mee vooruit kunt. Dat kan heel verschillend zijn: een kostenbesparing, een quick scan voor een bedrijfsovername, begeleiding bij (Europese) aanbesteding, productieverbetering of een advies om uit te zien naar een andere leverancier. 

We verbinden ons graag aan de adviezen die we geven. Die resultaatverplichting houdt in dat u ons pas betaalt als de implementatie van onze adviezen zijn vruchten afwerpt. Dat betekent dus dat het ook ons belang is om samen met u meetbare resultaten te behalen.

We leveren niet al onze diensten op basis van no cure, no pay. Voorop staat dat we streven naar houdbare oplossingen die passen bij de uitgangspunten en identiteit van onze opdrachtgevers. Met onze ervaring en expertise hebben we keer op keer bewezen dat inhuren van ADC PI altijd geld oplevert.

 

 

 

 

De testimonials

Lees de ervaring van onze cliënten.

 

"Professioneel, efficiënt, daadkrachtig. Mijn probleem heeft Alfa Delta Compendium vakkundig opgelost."
Wendy Hoogenboom
Category Manager Fashion

Alfa Delta Compendium biedt een breed scala van financiële diensten aan klanten. Niet alleen geeft het advies bij aanbestedingen, het bedrijf levert ook inkoop- en kostenbesparingen bij klanten. Bedrijven kunnen echter ook een beroep doen op Alfa Delta Compendium als zij op interim basis een consultant op hun inkoopafdeling nodig hebben. Het bedrijf is een allround speler op financieel én inkoopgebied. Die meerwaarde op inkoopgebied bewijst haar tijdelijke inzet bij het wehkamp.nl. Wendy Hoogenboom is als Category Manager Fashion werkzaam bij het Zwolse bedrijf. Ter vervanging van een zieke medewerker zocht zij op interim basis een ervaren medewerker op haar inkoopafdeling. Zij kwam in contact met Alfa Delta Compendium. “Voor ons vormde de interim professional van Alfa Delta Compendium de perfecte match. Op het juiste moment, op de juiste plaats boden ze mij de juiste persoon.”

Arie Slingerland
Manager Inkoop

Arie Slingerland is met zijn medewerkers verantwoordelijk voor de regie en coördinatie van het inkoopbeleid van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De naam van het ‘Erasmus’ is nog vrij nieuw. Eind jaren negentig ontstaat de organisatie na een samenvoeging van het Dijkzigt Ziekenhuis, het Sophia Kinderziekenhuis, de Daniel den Hoed kliniek en de medische faculteit van de Rotterdamse Erasmus Universiteit. Het Erasmus MC is inmiddels het grootste en meest diverse universitaire medisch centrum in Nederland. De cijfers zijn indrukwekkend: 11.000 medewerkers met ruim 1.200 bedden bevinden zich verspreid over 4 locaties. Op het terrein van het oude Dijkzigt Ziekenhuis wordt de komende vijftien jaar volop gebouwd.