ADC performance improvement en de zakelijke dienstverlening

ADC Performance Improvement en zakelijke dienstverlening

Creatieve concurrentie

De mensen en hun kennis vormen zowel het kapitaal als het product van zakelijke dienstverlening. Investeren in opleidingen en trainingen verhogen de kwaliteit van uw diensten. Als concurrentievoordeel behaald moet worden, staat doelmatigheid voorop. Dan gaat het om optimale inzet van medewerkers en een gezonde vaste/variabele kostenstructuur. 
 
ADC PI ondersteunt bedrijven bij het implementeren van structurele rendementsverbeteringen op korte en lange termijn. We doen dat door scherp te kijken naar processen, activiteiten en inkoop. Via analyses, interviews, benchmarks en workshops vinden wij antwoorden op de vragen over uw bedrijfsidentiteit, kosten, tarieven en bedrijfsresultaat. 
 
We combineren de specifieke sectorkennis van onze klanten met onze kennis op het gebied van projectmanagement, operations, inkoop en financiën. Dit leidt vaak tot verrassende inzichten in structuren en budgetten én tot creatief inzicht in uw concurrentiepositie. 
 
Na een gezamenlijk besparingspotentieel te hebben vastgesteld, werken we samen aan de implementatie. Hierbij kunt u denken aan de inkoop van facilitaire zaken, dataverkeer/telefonie, ICT, wagenparkbeheer, marketing(-events) en aan het voorkomen van overbodige activiteiten in processen.
 
Een traject met ADC PI levert gegarandeerd resultaat op. Met dat resultaat kunt u meer investeren in kwaliteit, een scherper tarief hanteren en dus nóg creatiever concurreren. 
 

Wij bieden:

  • een grondige analyse van uw positie op de markt
  • verbeterd zicht op uw bedrijfsvoering
  • inzicht in besparingsmogelijkheden
  • een creatieve blik op concurrentiemogelijkheden
  • onze verbintenis aan meetbare resultaten

 

 

 

 

 

De testimonials

Lees de ervaring van onze cliënten.

"Bezuinigen zonder kwaliteit in te leveren"
Arjan Schonnewille, Martin Hofstra en Alex Wekema
Directie

Sociale diensten staan door bezuinigingen in combinatie met een toenemende werklast onder grote druk. De Intergemeentelijke Sociale Dienst van de gemeenten Aa & Hunze, Assen en Tynaarlo ontdekte dankzij ADC dat grote efficiencyverbeteringen mogelijk zijn met behoud van kwaliteit van dienstverlening. Het recept: procesoptimalisatie en een slimme operationele aansturing.

"Marktconforme contracten met kwalitatief hoogwaardige oplossingen"
Cécile Schobben
Managing Director

Het succesvolle Amsterdamse advocatenkantoor Kennedy Van der Laan nam met ADC de inkoop onder de loep. Kwaliteitsverhoging en kostenverlaging bleken hand in hand te gaan. De no cure no pay-aanpak smaakt naar meer.

'Lagere kosten én een hogere kwaliteit door strakke no cure no pay-aanpak.'
Floor van Zuidam
Manager algemene zaken
ICS

Bij International Card Services gaan ze voor een acht, in alles wat ze doen. Het bedrijf, bekend van de VISA-card en de Mastercard, ontdekte dat het verlagen van de inkoopkosten prima samen kan gaan met kwaliteitsverhoging.

“Eigenlijk zou ieder bedrijf een gezondheidstest op het gebied van inkoop moeten laten uitvoeren.”
Luc Beyer
RAI-topman
RAI

De RAI (Rijwiel en Auto Industrie) is een begrip dat al decennialang synoniem is aan beurzen en tentoonstellingen. Wat hebben horecaondernemers, huisvrouwen, autofreaks en medewerkers van Alfa Delta Compendium met elkaar gemeen? Veel, want allemaal weten ze de RAI feilloos te vinden. In ruim 100 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste en drukst bezette tentoonstellings- en congresorganisaties ter wereld.

“We hebben een perfecte partnership”
Mark van Andel
CEO
UPS

Het bedrijf United Parcel Services Inc. (UPS) werd in 1907 opgericht in de Verenigde Staten. Van kleine boodschappendienst groeide het bedrijf in honderd jaar uit tot een multinational. Inmiddels is UPS naast Coca Cola en McDonalds één van de meest bekende merknamen ter wereld. UPS is de grootste pakketdienst ter wereld met meer dan 430.000 medewerkers. Ook andere cijfers ogen indrukwekkend. Zo had het aan de Amerikaanse beurs genoteerde bedrijf in 2008 een jaaromzet van meer dan 50 miljard US Dollar. Toonaangevend is UPS ook op het gebied van Logistiek, Forwarding en financiële en e-commerce services. In de ondersteuning van de wereldhandel kan de naam UPS niet meer gemist worden. UPS Supply Chain Solutions (UPS SCS) en Alfa Delta Compendium zijn tot volle tevredenheid business partners. Mark van Andel, CEO van UPS SCS in de Benelux licht, in het Tilburgse Benelux-hoofdkantoor, de samenwerking toe. Opvallend is overigens dat beide bedrijven veel overeenkomsten vertonen. “Snelheid, efficiency en klanttevredenheid staan bij UPS SCS en Alfa Delta Compendium hoog in het vaandel.”

'Hart voor de mens, hard voor de processen.'
Arnold Wijngaarden
Hoofd economische dienst

De Zuid-Limburgse zorginstelling Radar verbeterde zowel haar efficiency als effectiviteit. Dat komt uiteindelijk ten goede aan de vele duizenden verstandelijk gehandicapten waarvoor zij werkt.

"Professioneel, efficiënt, daadkrachtig. Mijn probleem heeft Alfa Delta Compendium vakkundig opgelost."
Wendy Hoogenboom
Category Manager Fashion

Alfa Delta Compendium biedt een breed scala van financiële diensten aan klanten. Niet alleen geeft het advies bij aanbestedingen, het bedrijf levert ook inkoop- en kostenbesparingen bij klanten. Bedrijven kunnen echter ook een beroep doen op Alfa Delta Compendium als zij op interim basis een consultant op hun inkoopafdeling nodig hebben. Het bedrijf is een allround speler op financieel én inkoopgebied. Die meerwaarde op inkoopgebied bewijst haar tijdelijke inzet bij het wehkamp.nl. Wendy Hoogenboom is als Category Manager Fashion werkzaam bij het Zwolse bedrijf. Ter vervanging van een zieke medewerker zocht zij op interim basis een ervaren medewerker op haar inkoopafdeling. Zij kwam in contact met Alfa Delta Compendium. “Voor ons vormde de interim professional van Alfa Delta Compendium de perfecte match. Op het juiste moment, op de juiste plaats boden ze mij de juiste persoon.”