Over ADC

OVER ADC

Binnen ADC hechten we extreem veel waarde aan onze mensen. Wij realiseren ons heel goed dat iedereen anders is en stuk voor stuk bijzonder sterk is in hun eigen kennisgebied. Wij hebben experts op het gebied van inkoop, operations, change management en financieel management. Dit brede scala aan kennis maakt dat ADC de klant goed begrijpt en altijd een oplossing kan aanbieden door de juiste mensen in te zetten.
null

VISIE

CEO’s en CFO’s zijn leiders die de bedrijfsresultaten willen verbeteren maar door de dagelijkse beslommeringen niet meer zien welke kansen en mogelijkheden er zijn. Wij helpen hen door deze kansen en mogelijkheden inzichtelijk te maken en te realiseren.

null

MISSIE

Het is onze missie om organisaties zo te (her)structureren dat zij efficiënter en effectiever worden in hun specifieke omgeving.

ALFA DELTA COMPENDIUM

Alfa Delta is opgericht in 1998 als detacheerder voor financiële professionals. In 2004 hebben we het grootste Nederlandse inkoopadviesbureau Compendium overgenomen en werden we ADC. Om onze operational excellence praktijk uit te breiden hebben we in 2008 het operationsbureau Principal overgenomen. We hebben onze kracht bewezen in de realisatie van inkoop- en kostenbesparingen, de optimalisatie van processen en het behalen van efficiencyvoordelen.

Bij ADC vinden we cijfers heel belangrijk. Maar het gaat ons eigenlijk meer om de mensen. Dat zijn de mensen bij onze opdrachtgevers die verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsresultaten. De mensen die er hun brood verdienen en trots zijn op hun werk. De mensen die samen het kapitaal van uw onderneming vormen. Onze eigen mensen ook, waar we veel van vragen en die van ons de ruimte krijgen om creatief te zijn.

1998

Oprichting

2004

Overname Compendium

2008

Overname Principal

amsterdam-2261212_1920

TEAMSPELERS

De mensen van ADC hebben iets te zeggen. Recht door zee en een beetje eigenzinnig houden we onze opdrachtgevers een spiegel voor: zó kan het anders, effectiever, slagvaardiger, goedkoper. We zijn teamspelers. Alle expertise die we in huis hebben zetten we in om met u de prestaties van uw bedrijf te verbeteren.

– Oók behoefte aan een praktische oplossing?

Onze consultants staan voor u klaar.